Webbutik

Ottar #4 2018

Tema: HEMMA HOS
Pris: 49 kr. Frakt tillkommer med 49 kr.
Lagerstatus: 298 i lager
Artikelnr: RFSUW-32114
0,00 kr

Hemmets härd är, som bekant, guld värd. Inom hemmets väggar är vi vårt allra mest privata. Ofta är det där vi har sex, och umgås med dem vi älskar mest. Men vad händer när samhällets idé om hur en familj ser ut sätter praktiska käppar i hjulen för vår möjlighet att skapa en trygg sfär? När du vill flytta ifrån din partner men inte har råd med en andrahandslägenhet och tvingas bo kvar. Eller vill leva ihop med två istället för en, men din omvärld är oförstående och inte vill samarbeta.

I Ottars bostadsnummer undersöker vi hur det vore möjligt att bo och bygga utanför en normativ ram, och blottar bostadsbristens konsekvenser. Vi hälsar på hos några som öppnar sina hem och visar rummen där de känner mest lust. Och vi tipsar om sexleksakerna du inte visste att du hade – i hallen, köket, badrummet – att hetta upp saker med där hemma!

ottar.se

Kunder som köpte denna köpte också
Bild på Ottar #3 2016

Ottar #3 2016

Kroppsvätskor. De rinner, läcker, flyter och droppar. Kroppsvätskorna äcklar och lockar oss, skrämmer och attraherar, de väcker skam och ger njutning. Präglade av föreställningar om kön och makt har vissa vätskor förärats med högre status medan andra förpassats in i mörkret. Inte sällan med hjälp av en moralistisk renhetsiver. I det här numret av Ottar släpper vi kontrollen och blandar till en röra av lubrikation, sperma, flytningar, blod, svett, kiss och tårar. Det är bara att glida med.

Ottar undersöker kroppsvätskornas betydelse för sexualiteten, och deras plats i samhället och politiken. Hur sexigt är sperma egentligen, vilken status har svett, och hur mycket kan du tjäna på urin?

Pris: 20 kr, fraktkostnad 49 kr tillkommer
20,00 kr
Bild på OTTAR #1 2015

OTTAR #1 2015

Framtiden. I Ottars framtidsnummer blickar vi mot en värld då foster växer i konstgjorda livmödrar eller i surrogatgrisar och det finns fem genetiska föräldrar till ett barn. Vi medicinerar bort mens och tar piller som skyddar mot hiv. Och sexet, ja det är virtuellt. Men även om ett helt gäng föräldrar med barn som vuxit utanför kroppen blir en ny form av familj, är det likväl en familj. Och det virtuella sexet fungerar visserligen, men vi vill ändå ha kroppskontakt.

Pris 5 kr, fraktkostnad tillkommer.
5,00 kr
Bild på OTTAR #4 2014

OTTAR #4 2014

Abortkamp Det är en fråga om liv och död, om rätt och lag, om blod, smärta och kropp, om hopp och frihet. Om var och ens personliga upplevelse av en väldigt vanlig händelse. I sexualpolitiken är abortfrågan ständigt närvarande. Sällan blir kopplingen mellan sexualitet, kropp och politik lika tydlig.
 
Pris: 5  kr. Fraktkostnad tillkommer.
5,00 kr
Ottar nr 3 2017 framsida tema psyket

OTTAR #3 2017

Tema: Psyket Pris 10 kr (frakt tillkommer 49 kr)
10,00 kr