Webbutik

Ottar #3 2018

Tema HÄNGA IHOP

Pris: 49 kr. Frakt tillkommer med 49 kr.
Lagerstatus: 282 i lager
Artikelnr: RFSUW-27784
49,00 kr

Vi finns i förhållande till andra, hänger ihop i relationer. I det här numret fördjupar vi oss i flersamhet, undersöker vad dejtingapparna gör med oss, och vad som händer när vi blir lämnade. Vi möter de vars relationer omöjliggörs av Sveriges nya migrationslagar, följer en hundraårig historia av relationella påbud från staten, och vi frågar oss vad som händer om vänskapen inte underordnas kärleken?

ottar.se

 

Kunder som köpte denna köpte också
Bild på Ottar #1 2016

Ottar #1 2016

$€X – att köpa och sälja Sex mot ersättning, prostitution, sexarbete, sexköp, köpesex eller könshandel? Begreppen är lika laddade som debatten. Ottar dyker ner i ett hett sexualpolitiskt ämne präglat av en stark polarisering.

Pris 5 kr, fraktkostnad tillkommer.
5,00 kr
Bild på Ottar #4 1996

Ottar #4 1996

Leva samman - Länge leve närverket, Den perfekta partnern, Otrohet på franska
Kärlek, romantik och parliv - det vill de flesta ha. Men på vilket sätt?
I kärnfamilj? i en otrohetsaffär? Med en rad olika partners?.
Samlevnaden på 2000-talet blir sannolikt mångskiftande. Familjeliv blir något mycket mer än mamma, pappa, barn. Och parliv kommer att kräva jämtsälldhet, öppen dialog och förmåga till konflikthantering, förutspår de medverkande i detta Ottarnummer.

Barbro Lennéer-Axelson, Nina Lekander, Björn Wrangsjö, Mian Lodalen med flera.

Pris: 5 kr. Fraktkostnad tillkommer: 49 kr.
5,00 kr
Bild på Ottar #2 1995

Ottar #2 1995

Älska & Arbeta - frontalkrockar i vardagen
Är arbetsliv och kärleksliv antagonister? Eller skulle det ena inte klara sig utan det andra?

Sexologen:
- Jag brukar fråga män "när vaknade du senast upp med din fru med en hel oplanerad dag framför dig?" En del börjar febrilt bläddra i almanackan och inser att nej, de har faktiskt inte haft tid med sex det senaste halvåret.

Socialpsykologen:
- Om man aldrig har tid..... då kanske det passar bättre med snabba kärleksaffärer på jobbet än med långa djupa relationer?

Sociologen:
- Om vi inte hade jobbat skulle vi gå om varandra hela dagen, tjata ihjäl varandra, bli leda eller osams. Sex skulle inte vara att tänka på.

Pris: 5 kr. Fraktkostnad tillkommer: 49 kr.
5,00 kr
Bild på Ottar #3 1996

Ottar #3 1996

Städning: Kärlek eller konflikt
Städning kan vara en kärlekshandling - att skapa ett vackert rum för oss två. Men städning är också en vanligare grogrund för samlevnadskonflikter. Hur samsas vi kring renhållningen, vem ska avgöra ambitionsnivån och hur ser pigans historia ut?

Ur innehållet: Mäns fälttåg och kvinnors plock. Städandets njutning. Ajax-Prinsen och Mirakeltrasan. Inre och yttre ordning. Bara jag får kamma mattfransarna så....

Pris: 5 kr. Fraktkostnad tillkommer: 49 kr.
5,00 kr